Sidor

torsdag 22 september 2011

Amsterdam dag 3, Fredag.

Vi gick ner o åt frukost vid 9. Pratade med S och bestämde nere på tågstationen, typ 50 meter från vårt hotell! Vi köpte biljett och gick på tåget, smidigt.

Vi bestämde när vi kom till Amsterdam att vi skulle ge oss ut på en kanaltur med båt. Vi skulle först checka in på våra hotell. S gick på sitt håll och vi på vårt, S fick dock inte checka in så tidigt, tidigast kl 13, vi fick däremot checka in direkt! Det var skönt! Upp för trapporna, slängde av grejerna och gick ut och mötte S vid jättekuken. (Stadsmonomentet i stan)

Gick ner mot en av dom stora kanalerna och tog en av båtarna! Det var trevligt och vi fick se mycket! :)
Efter båttruren tog vi oss till S hotell så han kunde checka in. Där blev vi hungriga och solen tittade fram! Satte oss på en uteservering och skulle ha lite lunch. Det blev en toast för mig och J och dom andra tre tog pannkakor med OST (!!) Alla var nöjda och vi drack öl / läsk till maten. Sen kom vi på att vi skulle ha efterrätt, äpplepaj till killarna och cheesecake till mig. Det var mumsimums! Och White Russian och irish coffea till det. Kyparen var jätte trevlig och frågade vad det var i white russian, mjölk, kalua och vodka. Han svarade att han skulle kolla om dom hade kalua. En stund senare kom han ut med en kanna mjölk! Haha.
Efter det kom ett glas med vodka och kalua. Och skoja om att den var god. Halva glaset var dock sprit/Kalua så jag fick hälla på mjölk i två omgångar, men ack så god den var! :) Den godaste på hela resan! :) Lite "små" fulla gick vi sen vidare...klockan var ju ändå 15! ;) Vi tog oss en runda runt i stan....horona var inte igång fullt ut så där gick vi ifrån igen....

Två timmar senare ca 17 var vi utanför HRC! :) Vi gick in och tog en drink, eller två, eller tre.....haha...
Det kom en "lätt" regnskur medans vi satt där inne! Efter HRC gick vi tillbaka till våra hotell och duschade och gjorde oss iordning... Halv tio blev kl ínnan vi hittade en restaurang som levde upp till våra krav och ojojoj så gott det var! :) Sangria på det och beställning på spanska! Me like!! :) Efter restaurangen blev det casinot. Det var stort! Ingen vann något förutom JAG! :) Hehe! Vi gick ut ganska snabbt igen och gick iväg till en annan pub! Efter det blev det en runda ner till hororna och nu var det full rulle på rulianserna! Haha

Hemåt sen til hotellet och sen somnade vi gott....

....klockan 09 bankade det på dörren till vårat rum.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar